ca. 2 forglemmelige uger, der gik alt alt for hurtigt, men vi fik da fejret jul, nytår og oplevet nye ting sammen. Ebbe nød virklig at have dem omkring sig, til at finde på skøre lege og unoder (det sidste, er min søster mester i ;0))

31 januar 2010 på vej til Colorado Springs:Dagen før vi skulle afsted sneede det hele dagen, og der faldt en fod sne. Det første sne der virklig blev liggende, og fik afgørende betydning for vores lille nytårs tur.

På vej til Seven Falls fik vi dette billede af…, ja hvad tror du det er for et dyr?

På grund af vejr forholdende kom vi kun til indgangen Seven Falls og vi kørte videre for at se Cave in the Winds. Her var vejen til lukket, men det kunne jo være at hulen var åben. Derfor parkerede vi bilen og begav os op af bjerget til indgangen til hulen, men også her mødte vi en lukkede døre og en punkteret pick-up.

Efter en noget forfriskende frokost i det fri forsatte vi mod Garden of the Gods Park. I parken blev vi ringet op af mor Anne-Grethe, der ville ønske godt nytår til os alle.

Efter en hyggelig dag med lange gåture i sneen, er det dejligt at hygge sig med en god bog på motellet Eagle Fire Lodge & Confrence Center, sammen med moster Julie og onkel Allan.

Efter en skøn middag på et steak house i nærheden af motellet, bliver Ebbe og John Deere puttet.Champagne glassene er klar, nu er der kun få minutter til at klokken slår 24.00 og vi kan ønske hinaden Godt nytår og velkommen til år 2011. Hvor er det skønt at fejre endnu et nytår sammen!