1 januar 2011, togtur (betegnet Cog Railway, hvorfor denne betegnelse for togstrækningningen se næste sidste billede) til Piek´s Peak (næsten da).

Nu er vi en del af turiststatestikken i Royal Gorge Bridge and Park. Royal George Bridge er verdens højeste hængebro (321 meter fra broen til dalen) der blev bygget i 1926 som en turistattraktion.

Det er noget af en vild oplevelse at stå midt på bro, så højt oppe og stole på at den holder. Særligt var det for Søren og jeg skræmmende at have Ebbe med, da der flere steder var knækket lidt af brædderne som man gik på, på broen. Tænk nu hvis han faldt igennem…åhh..jeg får helt hjertbanken ved at tænke på det igen. På ovenstående billede kan der i dalen måske svagt anes den tog rute, der om sommeren kører turister ind under broen.

Aftensmad på schweisk resturant 2 mil (ca. 3 km) fra motellet.